Castellano / Català
INSTITUT ORTOPÈDIC BARCELONA
Atenent les seves necessitats 934 574 906

Avís Legal

La present pàgina Web ha estat dissenyada per donar a conèixer i permetre l’accés al públic a la informació oferta per IOB - Instutito Ortopédico Barcelona, SLU

Vostè autoritza IOB - Instutito Ortopédico Barcelona, SLU en l’ús i tractament informàtic de les dades personals que faciliti durant la navegació a la pàgina Web i, si procedeix, en els formularis de contacte. 

La subscripció i l’enviament d’aquests formularis impliquen l’autorització de l’usuari en favor d’ IOB - Instutito Ortopédico Barcelona, SLU per a les finalitats assenyalades en el formulari corresponent. Podrà exercitar els seus drets d’accedir, rectificar i cancel·lar les seves dades personals, en conformitat amb l’establert per la normativa vigent sobre protecció de dades personals, dirigint l’oportuna sol·licitud a la direcció de correu iobcn@iobcn.es

Aquest Web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat d’ IOB - Instutito Ortopédico Barcelona, SLU, d’algun organisme vinculat a aquesta o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts a IOB - Instutito Ortopédico Barcelona, SLU.

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest Web està subjecte a les condicions següents: no està permesa la modificació del Web ni la dels seus continguts. 

IOB - Instutito Ortopédico Barcelona, SLU no es fa responsable de la informació que es pugui obtenir a través dels enllaços a sistemes externs que siguin dependents d’aquesta mercantil. Els “links” tenen l’única funció d’informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre la matèria a Internet, no suposant una invitació per visitar els llocs de destí. 

IOB - Instutito Ortopédico Barcelona, SLU no garanteix que el Web estigui lliure de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al Web o per la impossibilitat d’accedir a aquesta. 

En cap cas les “cookies” o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del Web.


IOB - Instutito Ortopédico Barcelona, SLU  ·   NIF: B08951154   ·   C/ Provença 353  ·  08000 Barcelona

Correu electrònic: iobcn@iobcn.es