Castellano / Català
INSTITUT ORTOPÈDIC BARCELONA
Atenent les seves necessitats 934 574 906

Garantim els nostres serveis i productes

Benvinguts!!

A les nostres instal·lacions tenim un equip de professionals ortoprotèsics que compten amb els coneixements i l'experiència necessaris per dur a terme tot el procés de presa de mesures, disseny i confecció de tot tipus d’ortesis i pròtesis, així com la seva perfecta adaptació als nostres pacients.

Sol·liciti'ns informació
 
Especialistes en plantilles i en ortopèdia infantil
Veure més

A l'Institut Ortopèdic Barcelona (IOB) tenim una experiència de més de 30 anys.

Aquesta dilatada experiència i un tracte afable i humà ens permet garantir els nostres productes i que els nostres pacients quedin sempre satisfets.

Una continuada formació dels nostres tècnics ens permet estar al dia dels últims avenços del mercat, tant en el procés de fabricació dels productes a mida, com de les últimes tendències dels productes estàndard.


 


OKM SYSTEM

Novetats
ORTOPEDIA BARCELONA


DAFO

Okmsystem és un sistema d’immobilització a mida, amb una tanca de cremallera, que combina un teixit elàstic 100% cotó amb un farcit d’escuma rígida de poliuretà. Realitza una còpia exacta de la part del cos a immobilitzar de manera eficaç, senzilla i ràpida, aportant el confort afegit per una extrema lleugeresa.

Està indicat per a les següents patologies: Post-traumàtica, postq uirúrgica, processos degeneratius.

DAFO fa referència a una ortesi dinàmica de peu i turmell pel tractament d’afeccions neuromusculars. Està especialment orientada a pacients pediàtrics, però molts adults també es poden beneficiar del seu disseny.

Les patologies més freqüents en que es pot aplicar els DAFOs són: Paràlisi cerebral, espina bífida, distròfia muscular, lesions medul·lars, síndrome de Down...